Doe de belofte en breng je kinderen met de fiets naar KBs De Schakel

Een nieuw schooljaar! Wij gaan er iets moois van maken, want we gaan vaker op de fiets naar school. Doe jij ook mee je kinderen? Doe deze herfst de belofte je kind vaker op de fiets naar school te brengen en laat zien KBs De Schakel een echte fietsschool is. We maken dan bovendien kans op een tof fietsfeestje voor onze hele school! Doe de belofte via www.fietsersbond.nl/belofte

Wat houdt de belofte in?

De Fietsersbond stimuleert ouders om hun kinderen regelmatig met de fiets naar school te brengen. Dat is beter en leuker voor iedereen. Kinderen leren door veel te fietsen veiliger met het verkeer om te gaan en het is natuurlijk gezond om veel te bewegen. Je hoeft niet te beloven altijd met de fiets te gaan (mag natuurlijk wel), maar wel om vaker te kiezen voor de fiets. Of je het nu doet voor de ervaring van je kinderen, voor betere schoolprestaties of voor je eigen gezondheid: de belofte maakt je bewust van alle voordelen van het fietsen.

Vergroot onze winkans

Vraag vriendjes, vriendinnetjes en andere ouders van KBs De Schakel door ze uit te nodigen. Zit je in een WhatsApp-groep met andere ouders van KBs De Schakel? Deel deze actie dan met andere ouders en vergroot onze winkans!

Kinderfietsenplan

Voor de meeste kinderen is het hebben van een fiets vanzelfsprekend. Maar helaas niet voor iedereen. De Terugwinning in Woerden knapt oude fietsen op en doneert deze aan kinderen waarvoor het hebben van een eigen fiets niet vanzelfsprekend is. Heb je een oude fiets over? Doneer deze dan aan het kinderfietsenplan! Meer weten? Ga dan naar de website: https://www.deterugwinning.nl/