Samenwerking ANWB Kinderfietsenplan

In gesprekken met ANWB Kinderfietsenplan is de wens besproken om samen op te trekken in de realisatie van kinderfietsen voor kinderen in armoede.

ANWB Kinderfietsenplan heeft in de afgelopen twee jaar bijna 2000 fietsen mogen uitgeven aan kinderen via Nationaal Fonds Kinderhulp. Een prachtige prestatie. De ambitie van de ANWB is om dit werk uit te breiden in samenwerking met sociale bedrijven zoals Stichting ‘De Terugwinning’. Stichting ‘De Terugwinning’ vind het een eer om zich voor dit doel te mogen inzetten.┬á En zal in opdracht van het kinderfietsenplan met haar deelnemers oude fietsen herstellen zodat deze weer kunnen worden ingezet voor de beoogde kinderen.

Voor de samenwerking zal een nieuwe werkplaats worden ingericht op het ‘Den Oudsten terrein’ te Woerden.